Wie is Anke Vroemen

Ik ben psycholoog en orthopedagoog met 45 jaar ervaring in de gezondheids- en gehandicaptenzorg. Ik geniet zelf al 30 jaar van bewegen in warm water en sinds 2001 ben ik opgeleid door Janny van Tilburg als docent in de Wat Sji Gong. Ik geef cursussen waterdansen en begeleid individuele sessies.

Verder heb ik in de loop der jaren diverse cursussen gevolgd in dans en expressie, Tai Chi, yoga, meditatie, haptonomie, rebalancing, voetreflexologie, watsu, massage, EMDR en lichaamsgericht werken.

Bij het waterdansen vloeien mijn kinderdroom om danseres te worden mooi samen met alle opgedane ervaringen. Het warme water is voor mij de meest passende vorm om me te ontspannen. Ik Anke Vroemengeniet ervan om andere mensen dit ook te laten ervaren.
Ik begeleid de mens met respect voor hun eigenheid en gevoel. Ik werk vanuit mijn intuïtie en vanuit mijn hart. Veel mensen krijgen door mijn aanraking in het water meer zelfvertrouwen en worden energieker. Blokkades in de energiestroom worden verminderd.